Huwelijken

Wij vertellen jullie verhaal met bloemen.

Van een boho feest in de velden tot een stijlvolle trouw in een prachtige English garden. Hoe je droomfeest er ook uitziet, je trouwdag moet uniek en onvergetelijk zijn. Laat dat nu zijn waar wij naar streven. Prachtige seizoen samenstellingen die nog lang gaan nazinderen. Want naast jullie als bruidskoppel zullen de bloemen ook schitteren op het feest.
Van een zorgvuldig samengesteld bruidsboeket tot tafeldecoratie, wij mogen ons specialisten in dit vak noemen.

De weg naar jouw droomfeest

Let’s get in touch

Contacteer ons via het invulformulier op onze contact pagina of klik hier en vermeld zeker de datum van jullie big day, wij kijken of we beschikbaar zijn die dag. Wij mailen je alvast onze brochure door vol prachtige bloemenarrangementen. Hier kan je alle mogelijke bloemdecoraties terugvinden met bijhorende prijzen.

Let’s talk flowers

Uit de brochure kies je je stijl, kleurenpallet en de nodige bloemendecoraties. Vul het bestelformulier in die je per mail ontvangt en bezorg deze terug aan ons. Van zodra het bestelformulier binnen is bevestigen wij je bestelling.

Let’s make it official

Na het opmaken van het factuur, pinnen we je datum met een groot uitroepteken vast op ons kalender.

Let’s make it a beautiful day

De dag voor jullie grote dag creëren wij bloemenmagie. Op de afgesproken dag staat alles klaar voor afhaling in ons filiaal (Kalmthout/Ekeren/Geel/Antwerpen) of wordt het geleverd door onze koerier op de afgesproken plek. De installatie voorzien jullie zelf.

Let’s wrap things up

Nadat katers verdwenen zijn wordt het gehuurde materiaal binnen de 7 dagen teruggebracht naar ons filiaal van Kalmthout of opgehaald op de afgesproken plek en datum door onze koerier. We blikken samen terug op een leuke samenwerking.