Evenementen

Bloemeninstallaties maken waar je mond van openvalt, daar gaan we voor!

Een (bedrijfs)event op de planning? Dan kunnen wij met Cosmos niet ontbreken.

Creëer een event waar mensen nog lang over na praten met prachtige seizoen bloemen installaties en verassende kleurencombinaties. Alles afgestemd naar de feeling die jullie willen overbrengen.

Beurzen, babyshowers, etentje met vrienden, zomer of winter BBQ, babyborrels, communies, bedrijfsevenementen, recepties, … You name it, we do it.

Laat Cosmos deel uit maken van jullie evenement en samen creëren we magie!

Let’s start?!

Let’s get in touch

Contacteer ons per e-mail met de datum van je evenement en wij kijken of we beschikbaar zijn. We sturen alvast onze brochure op.

Let’s talk flowers

Uit de brochure kies je de nodige bloemendecoraties. Een kleurenpallet in gedachten? Laat het ons zeker weten, anders werken we standaard met een mix van kleuren wat het seizoen ons schenkt. Vul het bestelformulier in die je per mail ontvangt en bezorg deze terug aan ons. Van zodra het bestelformulier binnen is bevestigen wij je bestelling.

Let’s make it official

Na het opmaken van het factuur, pinnen we je datum met een groot uitroepteken vast op ons kalender.

Let’s make it a beautiful day

De dag voor jullie evenement creëren wij bloemenmagie. Op de afgesproken dag staat alles klaar voor ophaling of levert onze koerier het bloemenwerk op de afgesproken locatie. De installatie voorzien jullie zelf.

Let’s wrap things up

Nadat katers verdwenen zijn wordt het gehuurde materiaal binnen de 7 dagen teruggebracht naar ons filiaal van Kalmthout of opgehaald op de afgesproken plek en datum door onze koerier. We blikken samen terug op een leuke samenwerking.

Contacteer ons